Hoog/laag kantelbad, type Motion.

kantelbad motion instapbad

Het Motion hoog/laag kantelbad is de absolute topper in de professionele hoog-laag baden !

Beduidend compacter dan z’n traditionele soortgenoten, en toch is het ontwerp dusdanig dat dit niet ten koste gaat van de ruimte die de gebruiker geboden wordt.

Bij de buitenmaten van het hoog/laag bad is tevens rekening gehouden met de vervanging van oudere kantelbare hoog/laag baden in bijvoorbeeld nissen of hoeken.

kantelbad avero motion

Zeer fraai en comfortabel
Wanneer dit kantelbare zitbad in de lage stand staat, kan deze al worden gevuld met warm water. Zodra de gebruiker heeft plaatsgenomen kan het hoog-laag bad achterover worden gekanteld, in lig-positie, en geniet de gebruiker direct van het comfort van het warme water.

Dit Motion hoog/laag kantelbad is leverbaar met een geïntegreerd bedieningspaneel en een speciaal ontwikkelde Marken® thermostaatkraan. Die kan ervoor zorgen dat het bad binnen 1 minuut volledig wordt gevuld met ruim 66 liter water.

  • Werkhoogte tot 69 cm
  • Instaphoogte 49 cm
  • Hoge vulsnelheid en afvoer
  • Zeer veel binnenruimte
  • Stabiele kantelbad constructie
  • Modern design
Goed doordachte functies

Dit luxe kantelbad is opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waartussen een isolatielaag is aangebracht. Hierdoor blijft het water in het bad langer op temperatuur. Een lage instap maakt dat het kantelbad zelfstandig is te gebruiken, maar door de vrije ruimte ook geschikt voor een tillift.

Tot slot is het ontwerp dusdanig dat de gebruiker vrij uitzicht heeft en dus niet in het bad zit opgesloten !

Vrij uitzicht over badrand
Lage instaphoogte
Comfortabele binnenschaal
Snoezelbad voor wellness

Dit exclusieve kantelbad is leverbaar met tal van opties om de meerwaarde van het baden nog eens extra te benutten. Zo ontstaat een echt snoezelbad. De Airjet zorgt voor een goede bloedcirculatie, de onderwaterverlichting in diverse kleuren schijnt door het badwater en reflecteert tegen de badwand. Ook kunnen geuren aan het water worden toegevoegd.

Voor nog meer sfeer en ontspanning zorgt een ingebouwd geluidsysteem, waarbij de geluidstrillingen via de wand in het water worden overgebracht.

Geuren
Kleuren
Bubbels
Muziek
Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!
vraag naar mogelijkheden