Kinderhulpmiddelen

Speciaal voor kinderen hebben we een ruim assortiment waarbij verschillende hulpmiddelen perfect op elkaar kunnen worden afgestemd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tillen vanuit de bedbox, met behulp van een plafondlift, naar een hoog/laag bad met kinderzitje en een opklapbare douchestretcher. Dit complete concept kan snel en voordelig door ons worden geleverd en gemonteerd, inclusief eventuele bouwkundige aanpassingen.

Bekijk onze 132 pagina’s tellende catalogus kinderhulpmiddelen! Sta-tafels, kinderstoelen, kinderbedden, kindertherapie, verschonen, baden, tillen & verplaatsen.

Staan

3 blije kinderen 800x600

Lees meer

Zitten

Happy boy zit 800x600

Lees meer

Therapie

Kinderhulpmiddelen 800x600

Lees meer

Spelen

Hobbelding 800x600

Lees meer

Baden/douchen

Moeder en baby 800x600

Lees meer

Verschonen

1

Lees meer

Tillen/verplaatsen

pic 25 forget me not trust - kleurrijke foto's - bijgesneden 800x600

Lees meer

Slapen

Bedbox Savi model Jonas - 2 - 800x600

Lees meer

Tillen & verplaatsen

Een tilsysteem aan het plafond reduceert kosten door uitval van personeel in de zorg, bespaart zowel tijd als ruimte en biedt bovendien meer comfort voor de gebruiker. Voor het monteren van onze tilsystemen en bijbehorende projectbegeleiding beschikken we over bijna 20 jaar werkervaring, juist op dit gebied! Uiteraard worden na oplevering de zorgverleners getraind in het gebruik van de tilsystemen en draagbanden.

Onze nieuwste generatie plafondliften zijn uiterst doorontwikkelde producten, zowel de basis voor het ontwerp als de toegepaste componenten hebben hun kwaliteit sinds jaar en dag bewezen. De lift voorziet in alle benodigde functies, gericht op 100% betrouwbaarheid.

Plafondlift bedbox 800x600

Aan deze pagina wordt momenteel gewerkt!

Download brochure