Onze werkwijze in Coronatijd

Als hulpmiddelen leverancier bezoeken wij vrijwel uitsluitend risicovolle locaties met kwetsbare bewoners in verpleeghuizen en andere zorginstellingen… 

Vanwege het grote gevaar op corona besmetting en verspreiding, is het beleid van ons bedrijf er momenteel op gericht om het aantal klantenbezoeken te beperken. 

Wij doen dan ook een screening welke klanten we wel en welke klanten we (nog) niet bezoeken. Ook proberen we enkele dagen pauze te hebben tussen het ene klantbezoek en het volgende klantbezoek. Mochten er toch ziekteverschijnselen optreden in de tussentijd, dan stellen we het volgende klantenbezoek uit. Op die manier proberen we verspreiding onder onze medewerkers en onze klanten te voorkomen.

Toch veilig offertes aanvragen…
Dankzij jarenlange ervaring is het vaak niet nodig dat wij vooraf op locatie moeten komen. Als u ons een foto van de situatie (badkamer) mailt, is dat vaak al voldoende voor een gespecificeerde offerte.

Wanneer we later komen voor de installatie werkzaamheden, houden we uiteraard alle RIVM regels in acht. Bovendien werkt onze monteur alleen, in 1 ruimte en zal hij niet onnodig door het gebouw lopen.

Voor vragen neem gerust contact met ons op ! 

Offerte aanvraag
  • Bel of mail ons met uw vraag. Een korte omschrijving van de oplossing die u zoekt is voor ons vaak al voldoende om u te adviseren.
  • U ontvangt per mail voorbeelden inclusief prijzen van eerder door ons geleverde producten of oplossingen die u kunt vergelijken met uw situatie of wensen.
  • Indien er daarna behoefte is aan advies of uitleg maken we in overleg met u een afspraak.
Afspraak in onze showroom

Voor een bezoek aan onze showroom wordt geadviseerd vooraf een afspraak te maken. Niet alle producten staan op voorraad.

assortiment sani-assist
Avies bij u op locatie

Onze adviezen zijn gratis. Wel vragen we vooraf informatie (foto’s en tekeningen). We kunnen dan een goed beeld vormen van de situatie, zodat een locatiebezoek voor alle betrokkenen zinvol is !

 

Sani-Assist
Dortmundstraat 28
7418 BH Deventer
tel.: 0570-238228
email: info@sani-assist.nl

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!
vraag naar mogelijkheden
Schrijf in voor onze nieuwsbrief
nieuws archief
meld aan op nieuwsbrief