20 jaar ervaring in de zorgsector
Deskundig en gespecialiseerd advies
Uitgekiend assortiment
Inclusief service & onderhoud
h

Instapbad / verhoogd ligbad
met deur

Ruim instapbad uitgevoerd als ligbad. Dit ligbad is verhoogd en voorzien van een grote vleugeldeur waardoor in en uit bad gaan veilig en comfortabel is !

Dit gepatenteerde zitbad / ligbad heeft een zithoogte van ca. 46 cm en is daardoor goed toegankelijk voor minder mobiele gebruikers. Ook in uitvoering voor tilliften leverbaar. Toelaatbaar gewicht 250 kg.

h

Douchebrancard
Heavy duty

Universeel toepasbare douchebrancard in obese uitvoering. Veilig afgewerkt en met ruime douchebak voorzien van zachte polstering.  Deze verrijdbare douchebrancard werkt op oplaadbare accu’s en kan dus op meerdere plekken worden gebruikt.

Met neerklapbare zijkanten voor meer werkruimte. Toelaatbaar gewicht 220 kg.

h

Douchebrancard
Obese

De Sina XXL douchebrancard heeft acht grote, gelagerde, wielen die zorgen dat de brancard toch makkelijk verrijdbaar blijft. De beproefde schaarconstructie biedt grote stabiliteit en is schokbestendig.

Met Trendelenburg en anti-Trendelenburg functie. Toelaatbaar gewicht 250 kg !

h

Aankleed/behandeltafel
XXL

De Mobi XXL aankleedtafel/behandeltafel is extra lang (200 cm) en extra breed (95 cm). Stabiele hoog/laag constructie, verstelbaar van ca. 550 tot 920 mm.

Maximaal toelaatbaar gewicht is 450 kg !

h

Aankleedtafel
Heavy duty

Wandgemonteerde, opklapbare aankleedtafel. Ideaal in beperkte ruimtes. Verkrijgbaar in lengtes van 120 tot 180 cm, breedte 60 cm.

Wordt op vloer en wand geplaatst, geschikt tot 200 kg.

h

Douchestretcher
Heavy duty

Douchestretcher, wandgemonteerd en opklapbaar. Makkelijk te reinigen. Verkrijgbaar in lengtes van 140 tot 190 cm, breedte ca. 65 cm.

Vrijstaand van de vloer. Toelaatbaar gewicht tot 200 kg.

Stel hier uw vraag!
we zijn u graag van dienst!

Dankzij jarenlange ervaring is het vaak niet nodig dat wij vooraf op locatie moeten komen. Als u ons een foto van de situatie (badkamer) mailt, is dat vaak al voldoende voor een gespecificeerde offerte. Voor een bezoek aan onze showroom wordt geadviseerd vooraf een afspraak te maken. Niet alle producten staan op voorraad. Onze adviezen zijn gratis. Wel vragen we vooraf informatie (foto’s en tekeningen). We kunnen dan een goed beeld vormen van de situatie, zodat een locatiebezoek voor alle betrokkenen zinvol is!

Offerte aanvragen Afspraak in showroom Advies op locatie
img-thumb1 img-thumb2 sani-assist-contact

Met zorg voor gewerkt!
Enkele van onze klanten

Sani-Assist keurings sticker