Obese & XXL hulpmiddelen

In ons assortiment obese en XXL hulpmiddelen vindt u een selectie sanitaire hulpmiddelen speciaal ontworpen voor gebruikers die kampen met overgewicht of obesitas. Deze producten zijn bijvoorbeeld extra groot en/of geschikt voor een hogere belasting. Bij de inrichting van een obese badkamer en het gebruik van XXL hulpmiddelen moet ook rekening worden gehouden met vloer- en wandbelasting, deurdoorgangen etc. Wij adviseren u daarin graag.

instapbad met deur

Instapbad / verhoogd ligbad met deur

Ruim instapbad uitgevoerd als ligbad. Dit ligbad is verhoogd en voorzien van een grote vleugeldeur waardoor in en uit bad gaan veilig en comfortabel is !

Dit gepatenteerde zitbad / ligbad heeft een zithoogte van ca. 46 cm en is daardoor goed toegankelijk voor minder mobiele gebruikers. Ook in uitvoering voor tilliften leverbaar. Toelaatbaar gewicht 250 kg.

XXL toiletstoel verstelbaar

XXL obese douche-toiletstoel

Multifunctionele douche-toiletstoel. Zeer stabiel uitgevoerd, elektrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar. Comfortabel voor gebruiker en zorgverlener !

Relatief compact van formaat en toch een toelaatbaar gewicht van 325 kg.

douchebrancard mobiel_universeel

Heavy duty douchebrancard

Universeel toepasbare douchebrancard in obese uitvoering. Veilig afgewerkt en met ruime douchebak voorzien van zachte polstering.  Deze verrijdbare douchebrancard werkt op oplaadbare accu’s en kan dus op meerdere plekken worden gebruikt.

Met neerklapbare zijkanten voor meer werkruimte. Toelaatbaar gewicht 220 kg.

Sina XXL douchebrancard

Obese douchebrancard

De Sina XXL douchebrancard heeft acht grote, gelagerde, wielen die zorgen dat de brancard toch makkelijk verrijdbaar blijft. De beproefde schaarconstructie biedt grote stabiliteit en is schokbestendig.

Met Trendelenburg en anti-Trendelenburg functie. Toelaatbaar gewicht 250 kg !

Aankleedtafel obesitas

XXL aankleed/behandeltafel

De Mobi XXL aankleedtafel/behandeltafel is extra lang (200 cm) en extra breed (95 cm). Stabiele hoog/laag constructie, verstelbaar van ca. 550 tot 920 mm.

Maximaal toelaatbaar gewicht is 450 kg !

wandgemonteerde aankleedtafel

Heavy duty aankleedtafel

Wandgemonteerde, opklapbare aankleedtafel. Ideaal in beperkte ruimtes. Verkrijgbaar in lengtes van 120 tot 180 cm, breedte 60 cm.

Wordt op vloer en wand geplaatst, geschikt tot 200 kg.

douchestretcher-elektrisch verstelbaar

Heavy duty douchestretcher

Douchestretcher, wandgemonteerd en opklapbaar. Makkelijk te reinigen. Verkrijgbaar in lengtes van 140 tot 190 cm, breedte ca. 65 cm.

Vrijstaand van de vloer. Toelaatbaar gewicht tot 200 kg.

Meer weten over deze obese hulpmiddelen ? Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!
vraag naar prijzen en mogelijkheden