Specialist in zorgbadkamers

Uitgekiend assortiment

Sani-Assist ® is in 2007 opgericht door Erwin Vennik. Doordat we werken met een klein team en ons uitsluitend richten op sanitaire hulpmiddelen krijgt u altijd snel en deskundig antwoord.

Binnen onze groep werken we al jarenlang samen met fabrikanten uit heel Europa en kunnen voor vrijwel iedere situatie het juiste product aanbieden.

U vindt onze producten in de gehandicaptenzorg, ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuissituaties (WMO), verpleeghuizen, kinderdagcentra, mytylscholen en andere zorginstellingen..

Levering en installatie in heel Nederland (en België).

Het inrichten van een veilige badkamer voor gebruikers met beperkingen vraagt om specialistische kennis & producten.

Sani-Assist helpt u daarbij graag.

Service en onderhoud

Het is belangrijk voor de veiligheid en betrouwbare werking van uw hulpmiddel om jaarlijks een veiligheidsinspectie te laten uitvoeren.

Sani-Assist verzorgt landelijk onderhoud en levert onderdelen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor uw onderhoudsinspecties bent u bij ons dus op het juiste adres.

hoog laag bad onderhoud

Wij helpen met de juiste keuze:

zorgbadkamer

Stel hier uw vraag!
we zijn u graag van dienst!

Dankzij jarenlange ervaring is het vaak niet nodig dat wij vooraf op locatie moeten komen. Als u ons een foto van de situatie (badkamer) mailt, is dat vaak al voldoende voor een gespecificeerde offerte. Voor een bezoek aan onze showroom wordt geadviseerd vooraf een afspraak te maken. Niet alle producten staan op voorraad. Onze adviezen zijn gratis. Wel vragen we vooraf informatie (foto’s en tekeningen). We kunnen dan een goed beeld vormen van de situatie, zodat een locatiebezoek voor alle betrokkenen zinvol is!

Offerte aanvragen Afspraak in showroom Advies op locatie
img-thumb1 img-thumb2 sani-assist-contact

Met zorg voor gewerkt!
Enkele van onze klanten

Sani-Assist keurings sticker