Specialist in zorgbadkamers 

Uitgekiend assortiment

Sani-Assist is in 2007 opgericht door Erwin Vennik. Doordat Sani-Assist zich uitsluitend richt op sanitaire hulpmiddelen krijgt u altijd snel en deskundig antwoord.

Wij werken al jarenlang samen met fabrikanten uit heel Europa en kunnen vrijwel voor iedere situatie het juiste product aanbieden.

U vindt onze producten in ziekenhuizen, revalidatiecentra, thuissituaties/WMO, verpleeghuizen, kinderdagcentra, mytylscholen en andere zorginstellingen..

 

Veilig en snel werken

Het inrichten van een veilige badkamer voor gebruikers met beperkingen vraagt om specialistische kennis & producten. Er zijn veel val ongevallen, en voor zorgverleners is vaak sprake van een hoge fysieke belasting tijdens het uitvoeren van zorgtaken in de badkamer.

Goed gekozen hulpmiddelen werken preventief en maken het werk prettiger !

 

Service en onderhoud

Het is belangrijk voor de veiligheid en betrouwbare werking van uw hulpmiddel om jaarlijks een veiligheidsinspectie te laten uitvoeren door een vakbekwaam monteur.

Sani-Assist is importeur van diverse merken/fabrikanten uit heel Europa. Daardoor leveren we een zeer ruim assortiment sanitaire zorghulpmiddelen en onderdelen tegen aantrekkelijke fabrieksprijzen. Ook voor uw onderhoudsinspecties bent u bij ons dus op het juiste adres.

onderhoud douchebrancard

Wij helpen met de juiste keuze: 

zorgbadkamer

Enkele van onze klanten:

klanten sani-assist