20 jaar ervaring in de zorgsector
Deskundig en gespecialiseerd advies
Uitgekiend assortiment
Inclusief service & onderhoud
h

RVS douchestretcher / aankleedtafel

Opklapbare en handmatig in hoogte verstelbare RVS douchestretcher (30 cm in hoogte verstelbaar). Zonder elektronica dus geen problemen met vocht. Max. toelaatbaar gewicht 110 kg. In lengtes van 120 tot 190 cm.

h

RVS douchebrancard zwembad

Douchebrancard in RVS 316 uitvoering. Geschikt voor zwembad gebruik. Hydraulisch verstelbaar. Afmeting ca. 190 x 74 cm. Wordt geleverd incl. zijhekken. Max. capaciteit 150 kg.

h

Badstoel / RVS zwembad takelstoel

Verrijdbare RVS douchestoel. Uitgevoerd met 2 tilriemen geschikt voor gebruik in combinatie met een plafondgemonteerd tilsysteem. Maximaal gewicht 160 kg.

h

RVS zwembad brancard / takelbrancard

Verrijdbare RVS douchebrancard met afneembaar onderstel. Brancard (lig gedeelte) is voorzien van tilbeugel geschikt voor gebruik met plafond gemonteerd tilsysteem. Stretcher is geschikt voor max. 160 kg.

Stel hier uw vraag!
we zijn u graag van dienst!

Dankzij jarenlange ervaring is het vaak niet nodig dat wij vooraf op locatie moeten komen. Als u ons een foto van de situatie (badkamer) mailt, is dat vaak al voldoende voor een gespecificeerde offerte. Voor een bezoek aan onze showroom wordt geadviseerd vooraf een afspraak te maken. Niet alle producten staan op voorraad. Onze adviezen zijn gratis. Wel vragen we vooraf informatie (foto’s en tekeningen). We kunnen dan een goed beeld vormen van de situatie, zodat een locatiebezoek voor alle betrokkenen zinvol is!

Offerte aanvragen Afspraak in showroom Advies op locatie
img-thumb1 img-thumb2 sani-assist-contact

Met zorg voor gewerkt!
Enkele van onze klanten

Sani-Assist keurings sticker