Aankleedtafels

Wandgemonteerd en opklapbaar

wandgemonteerde aankleedtafel

Wandgemonteerde, opklapbare aankleedtafels voor kinderen of volwassenen, zijn handig in gebruik ! Zeker in beperkte ruimtes bieden ze wel het comfort, maar staan ze vrijwel niet in de weg.

Het belangrijkste verschil tussen een douchestretcher en een aankleedtafel is dat het oppervlak geheel gesloten is en dus geen water doorlaat. Hoewel ze dus wel in een vochtige ruimte kunnen worden gemonteerd, zijn ze niet geschikt om iemand bijvoorbeeld op af te spoelen.

Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, leveren we een model voor wandmontage (150 kg) en een model voor montage op de vloer en wand met een capaciteit tot 200 kg.

Altijd de juiste maat
Deze Easi serie aankleedtafels (het compacte vrij-hangende model) is geschikt tot 150 kg en is verkrijgbaar in een lengte van 120 tot 170 cm. Deze aankleedtafel is uitermate geschikt voor kinderen.

Het model uit de Hi-riser serie is geschikt tot 200 kg en is verkrijgbaar tot een lengte van 180 cm. Deze aankleedtafel is tevens verkrijgbaar in hoge kwaliteit RVS en is daardoor zeer geschikt voor gebruik in (continue) vochtige ruimten. Beide uitvoeringen zijn voorzien van makkelijk te reinigen en comfortabele kunststof bekleding.

Wij leveren ook elektrisch verstelbare mobiele aankleedtafels en een volledige serie douchestretchers (voor zowel nat als droog gebruik).

  • Afmeting: L 120 cm tot 180 cm
  • Breedte lig oppervlak ca. 55 cm tot 65 cm
  • Compact hoog/laag systeem
  • Elektrisch verstelbaar, ca. 50 cm
  • Leverbaar met veiligheids-zijhek

aankleedtafel elektrisch voorkant

Aankleedtafel Easi Elektrisch verstelbaar

opklapbare aankleedtafel

aankleedtafel met zijhek

Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!
vraag naar mogelijkheden