Hoog/laag kantelbad, snoezelbad type Motion.

kantelbad motion snoezelbad

Het Motion hoog/laag kantelbare bad is de absolute topper in de professionele hoog-laag baden ! Ook zeer geschikt als snoezelbad dankzij de vele opties.

Beduidend compacter dan z’n traditionele soortgenoten, en toch is het ontwerp dusdanig dat dit niet ten koste gaat van de binnenruimte.

Bij de afmetingen van het hoog/laag bad is tevens rekening gehouden met de vervanging van oudere kantelbare hoog/laag baden in bijvoorbeeld nissen of hoeken.

Klik hier voor nog meer snoezelbaden !

Modern, functioneel en snoezelen

Dit ruime kantelbad is leverbaar met tal van opties om de meerwaarde van het baden nog eens extra te benutten. Een aanwinst voor uw snoezelbadkamer !  De whirlpool zorgt voor een goede bloedcirculatie, de onderwaterverlichting in diverse kleuren schijnt door het badwater en reflecteert tegen de badwand. Ook kunnen geuren aan het water worden toegevoegd.

Voor nog meer sfeer en ontspanning zorgt een ingebouwd geluidsysteem, waarbij de geluidstrillingen via de wand in het water worden overgebracht. Zo ontstaat een echt snoezelbad.

  • Werkhoogte tot 69 cm
  • Instaphoogte 49 cm
  • Opties voor snoezelbad
  • Zeer veel binnenruimte
  • Stabiele kantelbad constructie
  • Modern design
Snoezelbad voor wellness
snoezelbad geurtherapie
Geuren
Snoezelbad lichttherapie
Kleuren
Snoezelbad whirlpool
Bubbels
snoezelbad muziek
Muziek
Goed doordachte functies

Dit verstelbare kantelbad is opgebouwd uit een binnen en een buitenschaal, waartussen een isolatielaag is aangebracht. Hierdoor blijft het water in het bad langer op temperatuur. Een lage instap maakt dat het kantelbad zelfstandig is te gebruiken, maar door de vrije ruimte ook geschikt voor een tillift.

Tot slot is het ontwerp dusdanig dat de gebruiker vrij uitzicht heeft en dus niet in het bad zit opgesloten !

Vrij uitzicht over badrand
Lage instaphoogte
Comfortabele binnenschaal
Stel uw vraag, we zijn u graag van dienst!

Sani-Assist

Dortmundstraat 28

7418 BH, Deventer (NL)

0570-238228

vraag naar mogelijkheden